top of page

What's New bij Yoga Zarah?

Bijgewerkt op: 6 mrt.


Afgelopen weken hebben we gepolst bij onze klanten wat er nog nodig is in ons rooster.

We hebben geluisterd en het resultaat is weer heel uitgebreid en mooi!


Heel trots dat er een Yoga Nidra op het rooster staat!

Deze zal plaatsvinden 1 keer in de vier weken op vrijdagavond van 19:30-20:30, te beginnen op 1 maart en zal gegeven worden door Willeke.

Wil je meer weten over deze heerlijk vorm van yoga, lees dan hier bij "ons aanbod".


En ontzettend fijn dat er om de 2 weken op de zaterdagochtend een extra les is bijgekomen van 08:30-09:30, te beginnen op zaterdag 2 maart.

Deze les zal een heerlijke Sunrise yogales worden, gegeven door Nancy Lucieer.


Dan is er ook nog de mogelijkheid om ook de zaterdagochtend les van 10:00 online te boeken, mocht deze vol zijn, of als je gewoon lekker vanuit je eigen huis wilt meedoen.


En natuurlijk de Kundalini yoga die vanaf maandag 4 maart niet alleen in de avond maar ook in de ochtend te boeken is van 07:30-08:30. Deze lessen worden verzorgd door Heidi.De retraite begin februari was weer een groot succes, de dames gingen helemaal uitgerust en relax naar huis!

Vrijdag 5 april van 11:30-16:30 zal de volgende retraite plaatsvinden. Het wordt weer een mooie retraite die gelinkt is aan het seizoen: Het voorjaar, en deze zit weer vol verrassingen!


Dan onze heerlijke Pilateslessen!

Die worden uitgebreid met pilatesringen waardoor er meer ruimte is voor diversiteit bij de oefeningen. Angelique en Janneke geven elke woensdag en donderdag een heerlijk les!


Afgelopen week zei een klant iets heel moois, love it!


"Yoga is je lichaam liefde geven"


Liefs Nancy

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page