top of page

Angelique Wolfs-Colson

Angelique Wolfs-Colson

Als je iets met aandacht doet, kun je meer bereiken in minder tijd en met beter resultaat. Heel belangrijk is je aandacht niet te fixeren, maar in contact te blijven met de signalen van je lichaam. Je merkt dan -terwijl je bezig bent- wat het met je doet.

Aandacht voor je lichaam en geest is belangrijk. Het zoeken en vinden van een goede balans.

Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen en te behouden. Het is een volledige lichaamstraining die zich richt op houding, ademhaling en het opbouwen van een sterkere core. 

Pilates is prima aanpasbaar voor elk individu, elk lichaam op elk niveau. Dus jong of oud, man of vrouw. Pilates biedt oefeningen die aangepast kunnen worden.


 

-Pilates- focust op kracht, het ontwikkelen van spieren, controle van je lichaam en flexibiliteit met nadruk op het versterken van je core. Pilates is meer naar ‘buiten’ gericht. Yoga is meer naar binnen gericht en heeft bijvoorbeeld een groter spiritueel component.

Ik kijk er naar uit om jullie op woensdagavond mee te nemen in de wereld van pilates!

Reserveer hier mijn les.

 

Groetjes,

Angelique

 " Smile...Happy looks good on you"

     

bottom of page