top of page

Welkom Janneke bij Yoga Zarah ♥ | Update vernieuwde website | Belangrijke info ♥

Bijgewerkt op: 4 okt. 2023


Maak kennis met onze nieuwe Pilates docente Janneke Swinnen.


Ik heb mij verdiept in Pilates en Yoga, beide hebben veel overeenkomsten met als basis principe de ademhaling. In mijn ervaring is Pilates een iets meer “nuchtere” manier om in contact te komen met je lijf, je bewust te worden van je houding, je spieren flexibel en sterk te maken, te leren werken in details zodat je steeds meer controle krijgt over je lichaam en patronen kan doorbreken. Je leert te werken, ademen en te bewegen vanuit je Power House, dit zijn je houding spieren die stevigheid geven aan je lichaam. Je kunt het zien als een natuurlijk korset. Er wordt aandacht gegeven aan het lang en soepel maken van de ruggenwervel en het verstevigen van het bekken. Pilates is een uitdagende en pittige bewegingsvorm die op verschillende niveaus aangepast kan worden. Ik kijk er naar uit jou te ontvangen in de Pilates les.


Vanaf vrijdag 3 november komt er van 11:15 -12:15 een extra wekelijkse Pilates les bij. Vanaf nu kan deze les ook al geboekt worden.

Op dinsdag kunnen jullie nu al elke week genieten genieten van een heerlijke Pilates les van 9:15 -10:15.

Reserveer hier je les.


Update website:

Wij hebben jullie feedback gehoord! En daarom een update van onze website. We hebben zoveel mogelijk verbeteringen aangebracht om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen, uiteraard binnen de mogelijkheden die er zijn. Jullie kunnen nu nog makkelijker je lessen reserveren, annuleren en verplaatsten. Mocht je nog vragen of verzoekjes hebben, laat het ons weten via: Contact


In de herfstvakantie zijn we gewoon open en hebben een aangepast rooster van 16 oktober tot 26 oktober.

Staat jouw favoriete les er niet bij, boek dan gerust een andere les. Vanaf 26 oktober draait weer het reguliere rooster!


Belangrijk:

Mocht je favoriete les vol zijn dan kan er ook niet meer geboekt worden, dus reserveer op tijd.

Vanaf zaterdag 7 oktober is de buiten les weer naar binnen verplaatst. Vanaf mei volgend jaar gaan we op de zaterdag weer lekker naar buiten.De nieuwe herfstcollectie druppelt gezellig weer binnen terwijl de viooltjes weer bloeien voor de deur

Tot snel weer op de mat,


Liefs Nancy

133 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page