top of page

Reserveren

Bij Yoga Zarah zit je niet vast aan een doorlopend abonnement. Wij werken met leskaarten/abonnementen die je kunt inwisselen bij je reserveringen. Als je een les reserveert krijg je de optie om een losse les hieronder te reserveren en te betalen (€ 11,50 voor een losse les in de studio en € 8,50 voor een losse online les) of deze af te boeken via je leskaart/abonnement.

 

Als je nog geen leskaart hebt aangeschaft, dan kun je hieronder ook gewoon je les reserveren. In het volgende scherm krijg je de optie om de les los te betalen of via een leskaart/abonnement. Kies vervolgens voor de optie 'koop een abonnement' en selecteer een leskaart/abonnement die bij jou past. 

Als je al eerder een leskaart hebt aangeschaft, dan kun je gewoon inloggen in je account en de les reserveren. De les wordt dan automatisch afgeboekt van je leskaart. Zijn je lessen op of loopt de termijn van je kaart af, dan krijg je hier automatisch een bericht van per mail en maak jij weer een keuze wanneer je weer komt lessen en welke leskaart daarbij past!

Reserveer hieronder ook je retraites voor jezelf of als cadeaukaart