top of page

Wat wil jij graag opruimen?Af en toe is het goed om op te ruimen! Ruimte maken voor nieuwe avonturen en dingen loslaten die jouw niks meer brengen.

Dat kan van alles betekenen. Zeker nu met de lente in het vooruitzicht!

Het kan zijn dat er een hele grote frisse wind waait door je huis, je lijf, je hoofd. Doe er je voordeel mee! Misschien ontdek je dat wat voor jou vroeger voldeed, nu niet meer voldoet.

De mooiste veranderingen komen vaak tot stand uit de grootste chaos, dus omarm jouw chaos en geniet langzaam van alle zaadjes die gaan bloeien en groeien! En dan zul je zien dat de chaos langzaam structuur krijgt die bij jou past.

Hoe meer je je bewust wordt dat jij de hoofdrol speelt in jouw leven hoe meer er kan gaan groeien waar jij blij van wordt.
Ook bij Yoga Zarah waait vaak een frisse wind. We zijn altijd op zoek naar mooie nieuwe lessen die goed aansluiten op jullie wensen en passen binnen ons rooster. Soms iets nieuws, en soms wordt er iets aangepast.

Ook leuke nieuwe spulletjes, geurtjes en fijne (yoga)kleding zijn een hele mooie aanvulling in de studio.


En onze nieuwe pilatesringen bij de Pilates geven net wat meer variatie tijdens de heerlijke lessen van Janneke en Angelique. Ontdek op deze pagina ons gehele aanbod.


Bekijk ons rooster om up to date te blijven van alle (nieuwe) lessen of om meer te weten te komen over de lessen. Op deze pagina staan onze lessen heel duidelijk beschreven. Zijn er nog vragen stel ze gerust en stuur een mailtje via info@yogazarah.nl

Tip:

Reserveer zo vaak per week als je wilt, én bij elke docent met jouw kaart. Heb je bijvoorbeeld een 4 weken kaart met 4 lessen, boek zo vaak als je wilt totdat ze op zijn. (Is dat in een week, geen enkel probleem!)

Verplaats en annuleer zo vaak als je zelf wilt in jouw account. Alle lessen en alle docenten mogen met dezelfde kaart geboekt worden!

En mochten de lessen niet op zijn voor het einde van je kaart, stuur dan een mailtje en deze wordt gratis verlengd. Een reden is niet nodig, dat is service van Yoga Zarah.

Let wel op: Als de kaart verlopen is, dan lukt dat helaas niet meer, dus geef het ruim op tijd aan.Dan wensen wij alvast iedereen een heerlijk gezellig paasweekend toe vol liefde en heel veel chocolade (eitjes).

Wij zijn zondag 31 maart en maandag 1 april gesloten.

Dinsdag zijn we weer fris en fruitig aanwezig!


Heb je wat hulp nodig met opruimen, d.w.z. wat meer ruimte maken in jezelf, dan zien we jullie weer graag in een van onze lessen! (Spullen opruimen moet jezelf doen!:))

Heb je net wat meer hulp nodig, boek dan onze Lente Retraite op vrijdag 5 april en laat je verrassen!

Liefs, ook voor jezelf!


Nancy & Yoga Zarah team

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page