top of page

Voordelige zomer leskaart! ♥ 2 jaar Yoga Zarah ♥

Bijgewerkt op: 6 jul.


Wist je dat je leskaart altijd verlengd wordt?

Nu in de zomer, maar ook als je onverwachts nog lessen op je kaartje hebt staan en deze is bijna verlopen.

Het enige wat jij hoeft te doen is erop te letten om dit zelf op tijd aan te geven (voor de verloopdatum), anders kunnen we technisch gezien helaas niet meer verlengen.


De zomervakantie komt eraan en wij zijn gesloten van 22 juli tot 4 augustus.

Wil jij graag een leskaart kopen en je gaat zelf ook nog op vakantie? Geen enkel probleem!

Bij aanschaf van je leskaart stuur je een berichtje naar info@yogazarah.nl voor verlenging, dan wordt dat meteen door onze administratie geregeld.

Dan kun jij met je 4 weken leskaart gewoon boeken zonder dat hij verloopt binnen 4 weken.


Schaf je tussen 5 juli en 22 juli een kaart naar keuze aan dan krijg je er meteen een extra gratis les bij!

Dan hoef je dus geen duurdere losse les te boeken omdat je daarna op vakantie gaat, maar kun je gewoon een voordelige kaart aanschaffen.


Kom gezellig even op adem in onze mooie studio en ontspan tijdens een rustige les, of kies voor een lekkere flow! Reserveer je plekje(s)
Voor elke klant ligt er er een mooi cadeautje klaar in de studio en we sluiten hiermee weer een geweldig 2e mooi jaar af bij Yoga Zarah in onze prachtige studio, vol met nieuwe lessen en nieuwe docenten. We verheugen ons enorm op het nieuwe jaar! Bedankt voor het vertrouwen en de lieve felicitaties!


De nieuwe lente en zomercollectie is goed ontvangen en ook komend jaar gaan we weer op zoek naar leuke betaalbare yoga accessoires, nieuwe geurtjes, sieraden en kleding. Zin in!


Waar je deze zomer ook bent of naar toe gaat, thuis of naar een ver land, aan de zee, in je tuin of je balkon. Met regen op de bank of met zon in het zwembad. Het maakt allemaal niks uit, maak je eigen feestje.

Elke dag!


Liefs,

Nancy & Yoga Zarah teamRecente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page