top of page

Lancering Yoga Zarah app en meer mooi nieuws ♥

Bijgewerkt op: 9 jun.


Afgelopen tijd zijn we achter de schermen bezig geweest met het ontwikkelen van onze mooie nieuwe Yoga Zarah Fit by Wix app. Mijn dank gaat uit naar Lidia van House of Communications


Hoe werkt dit? Verwijder eerst je oude Wix spaces app op je mobiel. Klik dan op het groene icoontje waar 'FIT' op staat op onze website en volg de instructies.

Mocht je tevreden zijn met de (mobiele) website dan is dat natuurlijk ook helemaal prima!

Kom je er niet uit, neem gerust contact op via info@yogazarah.nlNEW!


♥ Lunar Flow met Katja!

Een geheel nieuwe yogales bij Yoga Zarah vanaf vrijdag 7 juni, elke twee weken van 17:30-18:30.

Kijk bij ons aanbod voor meer info over deze heerlijk les en maak kennis met onze nieuwe docent Katja.


Wegens grote belangstelling komt er vanaf dinsdag 28 mei een extra Restorative yogales

bij van 17:30-18:30!
Voor de liefhebbers van onze heerlijke bolsters is er goed nieuws! We hebben een nieuwe lading mogen ontvangen en ze zijn weer te koop in de studio. Het Amber parfum is weer op voorraad en zijn er weer heerlijke nieuwe essentiële oliën en amberblokjes. Ook de lente/zomercollectie is aangevuld en zal binnenkort weer worden uitgebreid met nog meer mooie items!


♥ Buitenyoga! Zoals elke jaar gaan we op de zaterdag van 10:00-11:00 lekker naar buiten op ons plekje vlakbij de studio. Bij slecht weer krijgt iedereen de avond van tevoren een berichtje, en doen we de les gezellig binnen in de studio.

Wil je weten waar de buiten les is, stuur dan even een berichtje naar info@yogazarah.nl


De zomervakantie is al bekend!

Yoga Zarah is gesloten van maandag 22 juli tot zondag 4 augustus.

Vanaf 5 augustus beginnen we weer fris en uitgerust met onze lessen.

Voor en na onze vakantie is er een iets aangepast zomerrooster, maar er zal een mooi uitgebreid rooster aangeboden worden zodat je jouw favoriete les(sen) kunt blijven boeken!

Mocht je door onze of jouw vakantie niet uitkomen met je leskaart, gewoon aan de bel trekken vóór het verlopen van je leskaart en dan zal deze verlengd worden!


♥ Oproepje: We zijn ontzettend blij om te zien dat de lessen zo druk bezocht zijn en we doen er alles aan om ons lesrooster telkens uit te breiden zodat iedereen de mogelijkheid heeft om alle lessen te kunnen volgen. Hebben jullie aanvullingen en ideeën laat het ons gerust weten!

Probeer op tijd te komen, 5-10 min. voor aanvang is prima, boek vooraf je favoriete les en annuleer op tijd als je niet gaat, zo kan iedereen alle lessen bijwonen. We zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van wachtlijsten in onze geweldige nieuwe app, verdere info hierover volgt in een nieuwe update! Voor nu is weer genoeg ruimte gemaakt voor iedereen!


-Soms is het beste plan geen plan. Adem diep in, laat los en zie welke verrassingen het leven voor je in petto heeft-


Liefs,

Nancy en Yoga Zarah team179 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page