top of page

Welkom Nancy bij Yoga Zarah ♥ | Nieuw: Yin yoga zomer week 12 juni -16 juni!

Bijgewerkt op: 12 jul. 2023

Wil je graag kennismaken met Nancy Lucieers? Dat kan tijdens de yin yoga zomerweek!Vanuit een hectische baan waarin ik aan sales targets moest voldoen en waarin ik niet meer gelukkig was ben ik in 2005 mezelf gaan omscholen, er moest meer rust komen en meer verdieping en verbinding. Ik heb de opleiding, Ayurvedic technician aan het EISRA (European Institute of Scientific Research on Ayurveda) in Den Haag gedaan. Gevolgd door het propedeuse jaar Cranio Sacraal therapie aan de PCSA (Peirsman Cranio Sacraal Academie), en ondertussen volgde ik zelf al Easy flow en Yin yoga lessen. Gestimuleerd door mijn yoga docente, ben ik zelf de Vinyasa yoga opleiding bij Tonnie Goes gaan volgen en ben daarna in 2010 gestart met mijn eigen praktijk aan huis, waar ik ook yoga les gaf. In 2018 zijn we van België naar Nederland terug verhuisd en ben ik les gaan geven op locatie, omdat daar thuis geen mogelijkheid meer voor was. Het werken met mensen en het menselijk lichaam, de biomechanica ervan en het energetisch aspect is iets wat me verwonderd en mateloos fascineert en waar ik veel respect voor heb. Juist door en in die fascinatie ben ik verder gegaan met “leren”en ben ik bij Gert van Leeuwen de critical alignment opleiding gaan volgen, waarin je in “alignment” je lichaam weer vrij en zonder spanning, met behulp van de zwaartekracht leert bewegen. Een voor mij natuurlijk vervolg daarop, was uiteindelijk mijn Yin bijscholing bij de Yin association van Emrik Suischies, waar ik mijn Yogahart verloren heb aan Yin Yoga.

Persoonlijk denk ik dat je in het “werken” met mensen en misschien nog wel veel belangrijker, aan het werken aan jezelf, je nooit uitgeleerd raakt. Ik heb dan ook nog veel wensen op dat gebied. Een daarvan is dat ik ooit hoop les te mogen volgen bij Bernie Clarke, een inspirerende Yin yoga teacher met humor en zeer veel kennis van anatomie en om met een van zijn quotes af te sluiten… “ We don’t use the body to get into a pose. We use the pose to get into the body.” Hopelijk tot snel in een van mijn lessen, Lieve groet, Nancy Lucieer

108 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page