top of page

Nancy Hermsen

Nancy Hermsen Yoga Zarah

Het idee om yogales te gaan geven is ontstaan tijdens mijn opleiding tot - complementair coach.  Je werkt vanuit een -holistische benadering: Alles staat in verbinding met elkaar, zo ook je fysieke lichaam en je mentale welzijn.

​Diezelfde holistische kijk is ook de basis van de yoga, en daardoor voor mij een prachtige combinatie om als yoga docent mee te werken.

Gandhi zei ooit: "Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken." Dat is precies hoe ik het ervaar als ik yogales geef, met heel veel liefde.

Reeds 20 jaar is yoga mijn grote passie, en de afgelopen jaren geef ik yogalessen en Body Balance in sportscholen, stichtingen en yogastudio's. Door mijn opleidingen en mijn stages heb ik me meer kunnen gaan verdiepen in het lesgeven en de essentie van yoga. Steeds meer kwam ik er achter dat er veel behoefte is naar "yoga voor iedereen". Yoga is niet zweverig, het is een weldaad voor je lichaam en geest. En omdat het mij zoveel heeft gegeven en nog steeds elke dag nieuwe waardevolle inzichten verschaft, geef ik het graag door aan jou in onze mooie yoga studio Yoga Zarah.

Alle lessen worden gegeven vanuit de basis van de yoga filosofie: -hatha yoga. Het is de perfecte balans tussen Ha (yang, het mannelijke, levensenergie) en Tha (yin, het vrouwelijke, mentale energie). Dit is verweven in ons allemaal. 

De oude wijsheden uit de yoga filosofie leert ons zoveel meer dan alleen de houdingen. Het is een manier van leven waarin je het geluk in jezelf gaat ontdekken.

De lessen zijn krachtig en zacht tegelijk, afwisselend met opties voor beginners en gevorderden.

Statisch - yin en dynamisch - yang.

Word je bewust van je intenties en geef ze aandacht. Want alles waar je aandacht aan geeft dat groeit. Jezelf aarden / verankeren ( krachtig in het leven staan ). Verlengen en openen, leren loslaten in je poses en in je leven.

Je kunt nooit alles onder controle houden, soms moet je loslaten en....vliegen!

   "Laat je inspireren"   

 "Een intentie is een onbewust verlangen"   

   

Liefs, Nancy
Founder Yoga Zarah

bottom of page