Lifestyle coaching

Yoga Zarah_lifestyle coach Maastricht.jp

Voor advies in jouw lifestyle. Wat kan ik voor jou betekenen? Vind jouw perfecte balans tussen je body en mind. Het begint allemaal bij jezelf, bij jouw invulling van je leven... het totaalpakketje.

Zelfliefde
 

  • Waar droom jij van?

  • Waar word je blij van?

  • Waar ben je goed in?

  • Wat wil jij?

  • Doorbreek gewoontes!

♥    Word je bewust     
♥  Vertrouw op jezelf      

Ik werk in mijn coaching vanuit de vier elementen: - lucht, - vuur, - water en - aarde die bij iedereen aanwezig zijn en die resp. de vrijheid, (ruimte creëren voor jezelf), het doen (daadkracht), het voelen (wat wil jij) en de structuur (hoe kom je er) aangeven. Luister vooral naar jezelf, naar je lichaam en naar je hart en leer leven in het moment. Accepteren en respecteren zijn sleutelwoorden naar je hart en dat van anderen.

Heb plezier en heb (jezelf) lief! Zoek naar mogelijkheden, niet ondanks maar dankzij! Je grenzen verleggen, aangeven, opzoeken, leven naar je eigen inzicht. Jouw eigen pad kiezen en verantwoordelijkheid zoeken bij jezelf voor je keuzes. Van opstaan tot naar bed gaan. Hoe eet je, hoe slaap je, ben je happy met je werk, met je relaties en noem maar op. Heb je behoefte aan een stukje begeleiding, dan help ik je graag op weg. Focus op jouw talenten en laat je beperkingen los! Gebruik al je zintuigen: Voel, kijk, luister, proef, ruik en vertrouw op jezelf! Doe alles met aandacht

♥    Weten wie jij bent is genoeg   

♥    Aandacht maakt alles mooier    

♥    Zorg goed voor jezelf en geef dat door   

♥    Geluk begint bij je eigen gedachten en wat je tegen jezelf zegt iedere dag