top of page

Bianca Marco

Bianca Marco

Mijn naam is Bianca Marco en ik ben al mijn hele leven bezig met vitaliteit en gezondheid. Ik heb bijna 40 jaar in de gezondheidszorg gewerkt maar er miste altijd iets. Er is weinig bewustzijn voor de holistische benadering en de balans tussen lichaam en geest.

Het evenwicht vinden tussen Yin en Yang, licht en donker, water en vuur, is in de huidige wereld een dagelijkse uitdaging. Ruimte maken in lichaam en geest is wat yoga voor je kan betekenen. Een flexibel lijf helpt letterlijk en figuurlijk om mee te kunnen deinen op de golven van het leven.

Onze omgeving en voeding spelen een belangrijke rol in hoe we ons voelen. Dichterbij de natuur staan en leven met de seizoenen vind ik hierbij essentieel.

Alles heeft kleur, wijzelf, onze omgeving, voeding en chakra’s. Kleuren doen iets voor je humeur, je houding, productiviteit en zelfs je spijsvertering kan worden beïnvloed door kleur.

Kleur is energie, is helend en brengt plezier en beweging in je dag. Bianca, dat wit betekent, lijkt een tegenstelling met mijn grote liefde voor kleur. Echter wit is het licht waarin alle kleuren samen komen. Volgens Goethe had het ontstaan van kleuren alles te maken met de ontmoeting van donker en licht, dus ook weer Yin en Yang.

Op deze wijze probeer ik mijn steentje bij te dragen aan het welzijn en de vitaliteit van anderen. Ofwel een kleurrijk en vitaal leven.

Voel je grenzeloos grandioos en gebruik je lichaam waar het voor bedoelt is, bewegen 

Kleuren spectrum
bottom of page