top of page

Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga

Voor een gezonde en vitale bedrijfscultuur bieden wij -bedrijfsyoga- aan.

Deze vorm van yoga is uitermate geschikt om binnen een bedrijf aan te bieden, bijvoorbeeld voor of na de lunch en/of vergaderingen.

Een half uur volstaat en is voldoende om weer fris en ontspannen verder te werken. Er is geen speciale ruimte, kleding of matje nodig. Deze yogalessen, yoga@yourdesk of een creative break, vinden plaats op locatie en vanuit je stoel, in een groep of apart.

Uiteraard kan er ook wekelijks of maandelijks een yogales plaatsvinden op locatie. Wij kunnen dan ook zorgen voor matjes.

Yoga en mindfulness workshops worden ook aangeboden in groepsverband, bij bijvoorbeeld teambuildingsdagen en personeelsuitjes.

Deze kunnen plaatsvinden op locatie of in onze mooie yogastudio.

Neem contact op voor informatie en tarieven. 

 

Daarnaast bieden wij complete miniretraites aan voor bedrijven, op maat gemaakt vanuit onze prachtige studio!

WKR-regeling bedrijfsyoga:

Bedrijfsyoga valt onder de WKR, dus fiscaal voordelig.

De WKR- regeling is een fiscaal voordeel. Via de werkkostenregeling (WKR) kan een werkgever tot 1,7% van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen, ook wel bekend als de vrije ruimte. Een werkgever vergoedt zaken waar een werknemer privé voordeel van kan hebben. Bedrijfsyoga valt ook in deze vrije ruimte, dit betekent dat de kosten van bedrijfsyoga onbelast zijn. ​

collage 1 winter retraite

   " Droom wat je graag wilt,
     Mooie resultaten beginnen
        bij krachtige verlangens "  

 

bottom of page