Yogalessen bij Yoga Zarah

Een eerste proefles is gratis en op reservering. Deelname aan groepslessen is op reservering via info@yogazarah.nl. Neem je eigen matje, deken en flesje water mee. Download hier ons (corona) protocol.


 

Tarieven: 

  • Losse online les per week vanaf € 7,50. (Bij meerdere online lessen korting).

  • Vanaf € 8,50 per les op (binnen en buiten) locatie (10 lessenkaart) 4 mnd. geldig.

  • Losse les op (binnen en buiten) locatie vanaf € 9,50.

  • Vanaf € 47,50 Privéles Yoga / Privesessie Lifestyle Coaching.

  • Bedrijfsyoga/ Stoelyoga@yourdesk & Workshops vinden plaats op locatie. Tarieven op aanvraag.

Yoga Zarah_Nancy Hermsen_warrior three.j

Soorten yoga:

  • Easy Vinyasa Flow yoga

  • Yin yoga / Mindfulness

  • Stoelyoga@yourdesk

  • Bedrijfsyoga / Workshops

♥     Laat je inspireren door je omgeving      ♥ 

♥     Zet je blik op de horizon     ♥ 

De yoga lessen worden gegeven in prachtige locaties in Maastricht waarbij de mogelijkheid is om bij mooi weer naar buiten te gaan. Ik kijk altijd naar de samenstelling van de groep bij de les, dus iedereen kan zich aanmelden. De komende maanden zullen de groepslessen uitgebreid worden, dus houd de website goed in de gaten. Naast groepslessen, geef ik ook individuele lessen. Bij interesse kun je contact opnemen en krijg je alle informatie.

 

Easy Vinyasa Flow
 

Variërend van een rustige easy flow tot een krachtige Vinyasa flow. Dit is een prachtige combinatie van statische en dynamische houdingen. Alle oefeningen doen we in een 'flow' door onze ademhaling te verbinden met de bewegingen. Door de houdingen  en de flow wordt je lichaam krachtiger, soepeler en werken we bij elke les naar een heerlijke eindontspanning toe Savasanah.

 

Yin yoga / Mindfulness

Observeren, accepteren, loslaten. De focus ligt hier op de aandacht van je mind en de houding die langere tijd duurt. De poses zijn meer statisch. Het bindweefsel wordt hierdoor gehydrateerd, en de aanmaak van hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Dit werkt verjongend en gaat fixatie en verkorting van de bindweefsels tegen. Neem een extra deken en kussen mee om eventueel dieper en meer ontspannen in je poses te komen.

 

Bedrijfsyoga

Deze vormen van yoga  stoelyoga & mindfulness - zijn uitermate geschikt om binnen een bedrijf aan te bieden, bijvoorbeeld voor de lunch of na intensieve vergaderingen. Een half uur volstaat en is voldoende om weer fris en ontspannen verder te werken. Er is geen speciale ruimte, kleding of matje nodig. Deze yogalessen vinden plaats op locatie.

 

Yoga en Mindfulness workshop

Yoga en mindfulness workshops kunnen worden aangeboden in groepsverband bij bijvoorbeeld teambuildingsdagen en personeelsuitjes. Neem contact op voor informatie en tarieven. De workshops vinden op locatie plaats.
 

Privésessie / Lifestyle coaching / Yoga   >>

 

♥     Dare to shine    ♥ 

♥     Leer (be)leven in het moment     ♥  

♥     Accepteer zonder er iets van te vinden     ♥  

♥     Alles mag er zijn     ♥